Raportul trimestrial al Tesla a menționat că compania poate reporni plățile în criptomonede pentru produsele și serviciile sale. În secțiunea Active digitale a raportului, compania a confirmat că a cumpărat aproximativ 1,50 miliarde USD în Bitcoin spre sfârșitul celui de-al treilea trimestru.

Mai mult, raportul a menționat, de asemenea, că, deși Tesla a acceptat plăți Bitcoin până în martie, a suspendat practica în locul naturii nesustenabile a Bitcoin. Cu toate acestea, Tesla, deținută de Musk, a revenit laelementele de bază, exact la timp, când Bitcoin depășește performanța de la implementarea Bitcoin ETF în SUA.

„Am achiziționat un total de 1,50 miliarde USD în bitcoin. În plus, am acceptat bitcoin ca plată pentru vânzările anumitor produse în anumite regiuni, sub rezerva legilor aplicabile, și am suspendat această practică în mai 2021. În viitor, putem reporni practica de tranzacționare în criptomonede („active digitale”) pentru produsele și serviciile noastre.”

Tesla detine Bitcoin

La începutul acestui an, după suspendarea plăților Bitcoin de către Tesla, Elon Musk a confirmat la conferința B-Word că Tesla deține Bitcoins, împreună cu el având un portofoliu personal extins de Bitcoin. În plus, raportul a menționat că Tesla deține proprietatea asupra activelor sale digitale și intenționează să implice terțe părți pentru a securiza acele active digitale prin servicii de custodie.

„Avem proprietatea și controlul asupra activelor noastre digitale și este posibil să folosim servicii de custodie terță parte pentru a le securiza. Activele digitale sunt înregistrate inițial la cost și sunt ulterior reevaluate în bilanțul consolidat la cost, net de orice pierderi din depreciere suferite de la achiziție.”

În plus, luna trecută, la Code Conference de la Beverly Hills, California, Musk a sfătuit guvernul Statelor Unite împotriva extinderii represiunii lor cripto, reinstituind că ar trebui să „Nu facă nimic” pentru a încetini industria criptografică la un cadru de reglementare strict.

Share.

Leave A Reply