Prețul SQUID, un token suspectat pe scară largă ar fi un rug pull sau o formă de escrocherie, acesta este din nou în creștere, cu randamente procentuale de trei cifre observate în ultimele 24 de ore.

Bazat pe un presupus joc play-to-earn cu același nume ca un serial popular de pe Netflix, SQUID s-a prăbușit aproape de zero luni săptămâna aceasta, după ceea ce a fost descris ca fiind unul dintre cele mai spectaculoase pump-and-dumps din istoria cripto.

Moneda și jocul aferent au ridicat mai multe semne de intrebare, care erau evidente pentru oricine dorește să facă research-ul, site-ul său web arătând multe dintre caracteristicile clasice ale unei escrocherii, inclusiv parteneriate false și membri ai echipei inventați.

Începând de joi, site-ul web al proiectului și contul Medium rămân indisponibile, în timp ce contul său de Twitter a fost „restricționat temporar”, fără tweet-uri noi publicate din 29 octombrie.

Potrivit Binance, detaliile despre token și echipa din spatele lui sunt acum investigate, exchange-ul a declarat lui Barron’s că are adrese înghețate și pe lista neagră asociate dezvoltatorilor SQUID.

Mai mult, un reprezentant al bursei a mai spus că lucrează pentru a urmări fondurile și că un coin mixer numit Tornado Cash pare să fi fost folosit de echipa SQUID pentru a-și acoperi urmele.

Pe subreddit-ul r/CryptoCurrency de la Reddit, mai mulți utilizatori s-au întrebat de ce oamenii cumpără moneda, un utilizator spunând:

“They want to give their money away.”

„Mi-a plăcut să văd pe toată lumea exagerând cu monedele meme și profitul lor, dar băieți, aceasta nu este o monedă meme, aceasta este doar o înșelătorie”, a scris un utilizator pe același subreddit.”

La 12:07 UTC, joi, SQUID a crescut cu 342% în ultimele 24 de ore, până la 0,078 USD. Cu toate acestea, acesta este încă în scădere masiv de la un maxim de peste 2.862 USD luni, 1 noiembrie, conform datelor CoinMarketCap.

Share.

Leave A Reply