Tokenul meme Shiba Inu depășește marți Avalanche, dupa ce a fost listata pe exchange-ul Kraken.

Shiba Inu (SHIB), o monedă meme populară și concurenta Dogecoin. A atins un nivel maxim pe parcursul zilei de peste 0,00005097 USD, marți dimineață, marcând o creștere de 31,4% în ultima zi.

Pentru Shiba Inu, acesta este cel mai înalt nivel din 19 noiembrie, când jetonul s-a tranzacționat cu peste 0,00005100 USD înainte de a scădea la 0,00003660 USD o săptămână mai târziu, potrivit datelor de la CoinGecko.

Lansat în august 2020, SHIB este un token bazat pe Ethereum creat de un dezvoltator poreclit Ryoshi. Moneda meme a atras multă atenție în ultimele luni. In mare parte datorită implicării indirecte a lui Vitalik Buterin, un co-fondator al Ethereum.

Cu o capitalizare de piață actuală de 26,8 miliarde de dolari, Shiba Inu a trecut peste Avalanche (AVAX). A devenit a 11-a cea mai mare criptomonedă de pe piață. De mai multe ori în ultimele săptămâni, SHIB a depășit locul DOGE în ceea ce privește capitalizarea totală a pieței.

Un posibil motiv pentru cea mai recentă acțiune de preț a SHIB a fost Kraken.

Kraken a clarificat, de asemenea, că SHIB va fi tranzacționabil cu un minim de 50.000 SHIB, sau 2,5 dolari, necesar pentru a deschide o comandă.

La scurt timp după anunț, o balenă cripto anonimă care se afla sub pseudonimul Gimli și-a crescut deținerile SHIB cu 24,8 miliarde de jetoane suplimentare în valoare de peste 1 milion de dolari la momentul achiziției.

După cum arată datele de la Whalestats , Gimli deține în prezent peste 59 de milioane de dolari în SHIB.

Pe 1 noiembrie, Shiba Inu a devenit disponibil pe Binance, în prezent cel mai mare schimb de criptomonede din lume.

Moneda meme a cunoscut și câteva integrări importante în ultimele săptămâni.

La începutul acestei luni, serviciul de plăți cripto CoinGate a anunțat integrarea oficială a Shiba Inu. Permițând utilizatorilor, comercianților, comercianților și cumpărătorilor de carduri cadou să accepte, să cumpere, să schimbe sau să cheltuiască moneda.

Vești mai pozitive pentru SHIB au venit luni. Când Newegg, un retailer electronic de tehnologie din California, a declarat că va accepta tokenul ca mijloc de plată pe platforma sa la începutul lunii decembrie.

Share.

Leave A Reply