In acest articol sunt oferite cateva informatii despre cum sa iti listezi criptomoneda, sfaturi oferite de CZ, CEO Binance.

CEO-ul Binance dezvăluie un factor cheie pentru listările de token-uri

Numărul de utilizatori joacă un rol critic pentru ca un token să fie listat pe Binance. A spus Changpeng Zhao într-un interviu.

CEO-ul Binance. Cel mai mare exchange de criptomonede din lume ca volum, a dezvăluit câteva informații despre cum să fiți listat pe platforma de tranzacționare.

Cele mai importante criterii de includere a unei Criptomonedă pe Binance este numărul de utilizatori. CEO Changpeng Zhao , de asemenea , cunoscut sub numele de „CZ“ , a declarat luni într-un interviu Forbes.

CZ a continuat spunând că există mulți alți factori, cum ar fi numărul de adrese active pe blockchain, audiența rețelelor sociale și comisiile de cod. Cu toate acestea, numărul de utilizatori este „the key metric”, a spus el, adăugând:

„Dacă o monedă are un număr mare de utilizatori, atunci o vom lista. Acesta este atributul semnificativ copleșitor. Luați în considerare, de exemplu, jetoanele meme. Chiar dacă eu personal nu le înțeleg, dacă este folosit de un număr mare de utilizatori, o listăm. Mergem pe lângă comunitate, părerea mea nu contează.”

Potrivit lui Serghei Khitrov. Fondatorul platformei Listing.Help, axată pe listare cripto, schimburile cripto majore precum Binance nu au nevoie să listeze jetoane minore. Deoarece câștigă în principal din volumele de tranzacționare, mai degrabă decât din listări.

„Aceasta este una dintre principalele probleme pe care multe proiecte nu o înțeleg. Ar trebui să înceapă cu construirea unei comunități. Și asta înseamnă nu 500 sau 10.000 de oameni într-un canal Telegram. O audiență mult mai mare”, a spus Khitrov pentru Cointelegraph. El a adăugat că creatorilor de jetoane li se recomandă să înceapă de la schimburi mai mici.

La momentul redactării acestui articol, Binance acceptă un total de 346 de criptomonede. Inclusiv criptomonede majore, cum ar fi Bitcoin ( BTC ) și Ether ( ETH ). Precum și jetoane meme populare, cum ar fi Dogecoin ( DOGE ) și Shiba Inu (SHIB), potrivit date de la CoinGecko. Volumul zilnic de tranzacționare al Binance este estimat la 28 de miliarde de dolari.

În comparație, OKEx, al doilea cel mai mare schimb de criptomonede după volume de tranzacționare, a listat 312 de monede și are un volum de tranzacționare de aproximativ 7 miliarde de dolari. Coinbase, schimbul criptografic din Statele Unite, acceptă doar 123 de jetoane, cu un volum zilnic de tranzacționare de aproximativ 6 miliarde USD.

Unele burse centralizate majore (CEX) au listate mai multe jetoane decât Binance, Bittrex listând peste 450 de criptomonede la momentul scrierii acestui articol .

Spre deosebire de un CEX, schimburile descentralizate (DEX) sunt cele mai mari platforme din lume în ceea ce privește numărul de criptomonede listate, deoarece DEX-urile precum PancakeSwap nu necesită contactarea unui schimb sau solicitarea permisiunii. Ca atare, PancakeSwap, un DEX care rulează pe Binance Smart Chain, are peste 3.200 de jetoane listate , în timp ce Uniswap listează peste 1.800 de criptomonede.

Luna trecută, PancakeSwap a listat tokenul Squid Game (SQUID), o înșelătorie cu criptomonede inspirată de emisiunea omonimă Netflix, care a înregistrat o creștere de peste 45.000% în câteva zile după lansare. Tokenul este listat pe site-ul cripto deținut de Binance, CoinMarketCap. In timp ce concurenți precum CoinGecko s-au retras de la listarea SQUID din cauza că este „cel mai probabil o înșelătorie”.

Share.

Leave A Reply