Fascinația lui Hilton pentru spațiul NFT continuă cu cea mai recentă investiție în Origyn.

Paris Hilton, moștenitoarea lantului de hoteluri Hilton, s-a alăturat unei runde de finanțare de 20 de milioane de dolari în proiectul elvețian nonprofit NFT Origyn Foundation.

Printre participanții la cea mai recentă rundă se numără Table Management al legendarului investitor Bill Ackman și firma de investiții cripto Polychain Capital, toți acestia au adus noua evaluare a lui Origyn la 300 de milioane de dolari.

Origyn rulează pe Internet Computer Project al Dfinity și folosește inteligența artificială pentru a permite utilizatorilor de smartphone-uri să autentifice și să tokenizeze atât activele fizice, cât și cele digitale.

Banii strânși în această rundă de investiții vor finanța cercetarea și dezvoltarea înainte de lansarea jetonului OGY al lui Origyn anul viitor. OGY va servi drept token de utilitate nativ al platformei, garantând certificatele sale NFT și permițând deținătorilor să participe la guvernarea platformei.

NFT-urile sunt o modalitate de a inova, de a-i împuternici pe ceilalți și de a depăși limitele modului în care artiștii interacționează cu fanii lor”, a spus Hilton într-o declarație. „Fundația ORIGYN are scopul de a pune puterea în mâinile artiștilor, creatorilor, creatorilor și colecționarilor, din care sunt mândra că fac parte.”

Dragostea lui Paris Hilton pentru NFT

Incursiunile lui Hilton în cripto au început anul trecut, când a scos la licitație un portret pe care l-a desenat cu pisica ei prin intermediul celebrei case de licitații NFT Cryptograph.

Piesa s-a vândut cu 40 ETH, sau aproximativ 17.000 USD la acea vreme.

Banii strânși din vânzare s-au dus la trei organizații caritabile pentru a hrăni și a găzdui persoane vulnerabile: Los Angeles Regional Food Bank, Meals on Wheels și Backpack Bed for Homeless – o organizație de caritate care face paturi pliabile.

În aprilie anul acesta, Hilton a colaborat cu designerul Blake Kathryn pentru a lansa o colecție NFT pe Nifty Gateway numită „Planet Paris”. A încasat peste un milion de dolari în cripto.

În această vară, Hilton a anunțat că s-a alăturat Origin – o platformă de comerț electronic bazată pe Ethereum, specializată în NFT și DeFi – ca investitor și consilier. În ciuda asemănărilor de nume, Origin și Origyn Foundation sunt două entități separate.

Și luna trecută, socialistul american a împărtășit o colecție de artă organizată pe Sotheby’s Metaverse. Colecția include lucrări ale artiștilor populari NFT Maalavidaa, Serwah Attafuah și Chelsea Evenstar.

Share.

Leave A Reply