Aplicatia LocalBitcoins este acum disponibila pe Android, iar pentru iOS va veni in curand.

Platforma de tranzactionare Bitcoin peer-to-peer, LocalBitcoins, a anuntat astazi lansarea aplicatiei sale pentru mobil.

Aplicatia este acum disponibila pentru descarcare pe Android, versiunea iOS înca in curs de dezvoltare, potrivit unui comunicat de presa. Compania nu a furnizat o data specifica de lansare pentru aplicatia iOS.

Fondata in 2021, LocalBitcoins a jucat un rol de lider in furnizarea unei platforme pentru tranzactionarea Bitcoin pe pietele emergente.

In prezent, domina spatiul de tranzactionare peer-to-peer din America Latina si Rusia, de exemplu, cu un avans larg fata de concurentii emergenti, cum ar fi Paxful si Binance P2P.

De exemplu, in Rusia, comerciantii au schimbat mai putin de 5 BTC saptamana trecuta pe Paxful, dar utilizatorii LocalBitcoin au tranzactionat peste 40 BTC în aceeasi perioada de timp.

Pana astazi, comerciantii LocalBitcoins trebuiau sa acceseze platforma dintr-un browser web si o interfata deloc usor de utilizat.

In schimb, Paxful si Binance P2P ofera aplicatii pe Android si iOS cu interfete si functii usor de utilizat care fac experienta generala a utilizatorului mai robusta, cum ar fi un portofel cu criptomonede pentru Paxful sau functii spot, peer-to-peer si de tranzactionare futures in aplicatia Binance.

,,Ascultam in permanenta nevoile clientilor nostri din intreaga lume, multi dintre clientii nostri sperau sa aiba o aplicatie mobila ca optiune. Si, ca urmare, am dezvoltat una”, a declarat Jukka Blomberg, directorul de marketing al LocalBitcoins.

Aplicatia pare sa aiba aceeasi functionalitate pe care o ofera platforma pe versiunea desktop. Acesta va sprijini 190 de tari, peste 100 de metode de plata, un portofel Bitcoin, securitate biometrica, tranzactii fara taxe de la utilizator la utilizator si asistenta pentru utilizatori in mai multe limbi.

Piata Bitcoin peer-to-peer continua sa prospere, mai ales in zonele in care tranzactionarea spot este restrictionata sau interzisa.

Conform datelor de pe site-ul de analiza de piata peer-to-peer Anacoinda, 32.373 de tranzactii peer-to-peer au fost efectuate pe LocalBitcoins in ultimele 24 de ore pentru un total de aproximativ 10,5 milioane USD.

Share.

Leave A Reply