Exchange-ul a cumpărat drepturi de denumire la Staples Center pentru următoarele două decenii si a crescut cu peste 30%.

Prețul Crypto.com Coin (CRO) a crescut cu peste 30% în ultimele 24 de ore. A atins un maxim istoric de puțin sub 0,57 USD, potrivit datelor de la CoinGecko.

Acest lucru depășește recordul anterior al CRO de 0,50 USD stabilit pe 15 noiembrie. Prețul monedei s-a triplat în ultima lună, mulțumită parțial schimbului rival Coinbase, care a făcut CRO disponibil pentru tranzacționare.

Acordul de 700 de milioane de dolari al exhange-ului din Singapore pentru achiziționarea drepturilor de denumire Staples Center, anunțat aseară, a accelerat traiectoria ascendentă a monedei. Staples Center, care a fost deschis în 1999, găzduiește patru echipe sportive profesioniste. Los Angeles Lakers (NBA), Clippers (NBA), Sparks (WNBA) și Kings (NHL). Mai găzduiește frecvent concerte și evenimente precum ca premiile Grammy.

Locația din centrul orașului L.A. este, așadar, o locație foarte vizibilă pentru un exchange de criptomonede care concureaza cu Coinbase, FTX și Binance. Urmareste să atragă o mare parte de americani în tranzacționare.

În timp ce un sondaj recent Pew Research a constatat că 86% dintre americani „au auzit cel puțin puțin despre criptomonede”. Doar 16% le-au cumpărat sau le-au folosit vreodată.

CEO-ul FTX, Sam Bankman-Fried, care a condus anul acesta achiziția de 135 de milioane a drepturilor de denumire ale arenei Miami Heat, a recunoscut pentru Decrypt că firma sa cheltuia mult pentru marketing pentru că era „în urmă cu recunoașterea numelui”.

Moneda CRO este o modalitate prin care Crypto.com poate castiga clienți noi. Clienții primesc recompense în CRO, pe care apoi le pot folosi pentru a accesa servicii cu reducere. Poate fi folosit și în aplicații financiare descentralizate pentru a accesa servicii de împrumut, împrumut sau tranzacționare.

Share.

Leave A Reply