Începând din 2013, cu un supply de 100 de miliarde de monede, Dogecoin a trecut în cele din urmă la un supply nelimitat.

CEO-ul Ripple critică Dogecoin. CEO-ul Ripple, compania din spatele criptomonedei XRP, nu este un fan al monedei digitale bazate pe meme Dogecoin (DOGE).

Brad Garlinghouse consideră că DOGE nu este bun pentru piața criptomonedelor din cauza presupusei sale „dinamici inflaționiste” și a ofertei nelimitate.

Inflația globală conduce la creșterea prețului Bitcoin (BTC), dar are un avertisment pentru fanii Dogecoin, a argumentat Garlinghouse la CNBC la evenimentul Fintech Abu Dhabi de marți.

„De fapt, nu sunt convins, oarecum controversat cred, că Dogecoin este bun pentru piața cripto. Dogecoin are o dinamică inflaționistă în sine care m-ar face reticent să-l țin”, a spus CEO-ul Ripple.

Garlinghouse a remarcat că Dogecoin nu are o limită strictă a ofertei totale de monede în circulație, ceea ce îl face foarte diferit de unele criptomonede majore, cum ar fi Bitcoin, care este limitat la 21 de milioane de monede.

„A fost construit ca o glumă, apoi a primit un impuls de la niște oameni de mare profil precum Elon Musk”, a adăugat Garlinghouse.

În ciuda faptului că este sceptic cu privire la DOGE, Garlinghouse este încă optimist cu privire la piața criptomonedei în general.

Dogecoin este o criptomonedă bazată pe meme-ul Shiba Inu care a fost lansat în glumă în 2013. Moneda digitală a început cu un supply de 100 de miliarde de monede, pe care l-a atinsla jumătatea anului 2015. De atunci, Dogecoin a fost schimbat pentru a oferi un supply nelimitat. Limitând în același timp o recompensă de 10.000 DOGE pe bloc pentru a menține inflația sub control.

DOGE a devenit una dintre cele mai de succes criptomonede în 2021, intrând pe lista celor mai mari 10 criptomonede. La momentul redactării acestui articol, DOGE este a 10-a cea mai apreciată monedă digitală. Tranzacționându-se la 0,22 USD, în creștere cu peste 6.000% în ultimul an.

O mare parte din succesul Dogecoin a fost aparent asociat cu CEO-ul Tesla, Elon Musk. El a început să promoveze activ DOGE pe Twitter în 2020.

Musk a continuat să scrie pe Twitter multe despre DOGE. In ultima perioadă, aducând în discuție problemele legate de retragerea Dogecoin pe Binance. Potrivit Binance, problema în curs a fost cauzată de o „problemă tehnică în timpul procesului recent de actualizare. Acesta a determinat ca tranzacțiile vechi să fie retrimise la 1.674 de utilizatori”.

Share.

Leave A Reply