Elementul principal al exhange-ului de criptomonede: „Fiecare ființă umană ar trebui să aibă acces la instrumente financiare, cum ar fi cripto, care să permită o mai mare independență economică”.

Gigantul Binance a publicat „10 drepturi fundamentale pentru utilizatorii de criptomonede”, un act de echilibrare redactat cu atenție, care impulsează inovarea în fața reglementărilor care sosesc rapid.

Binance evidențiază incluziunea financiară, „reglementarea inteligentă”, confidențialitatea datelor cu caracter personal, securitatea de încredere și regulile privind vânzarea derivatelor cripto.

Relația conflictuală a Binance cu diverse autorități de reglementare din întreaga lume este bine documentată. La fel ca liderul său carismatic care spune că firma nu are sediu, în timp ce echange-urile de criptomonede din alte părți au fost forțate să îndeplinească cerințele jurisdicțiilor lor.

„Reglementarea și inovația nu se exclud reciproc”, afirmă a șaptea poruncă criptografică a lui Binance. Al zecelea punct continuă și recunoaște că „Reglementarea cripto este inevitabilă”, cu o notă de subsol adăugată care spune:

„Dacă căutați o avertizare, nu o veți găsi aici. Vine reglementarea criptografică. Și credem că va schimba industria în bine.”

Binance nu a pus la dispoziție un director executiv pentru interviu, dar fondatorul „CZ” Changpeng Zhao a spus într-o declarație:

„Vrem să facem tot posibilul ca industria sa licreze cu autoritățile de reglementare și liderii mondiali pentru a identifica care va fi politica de reglementare eficientă care, cel mai important, protejează utilizatorii și stimulează inovația.

La Binance, așteptăm cu nerăbdare să lucrăm îndeaproape cu autoritățile de reglementare pentru a le ajuta să-și sporească cunoștințele despre industrie și posibilitățile acesteia.”

Share.

Leave A Reply