Mișcarea face parte dintr-un efort mai amplu al organului de supraveghere din Singapore de a reglementa publicitatea în criptomonede pentru public.

ATM-urile cripto din Singapore au fost inchise. Se pare că Autoritatea Monetară din Singapore a decis să închidă bancomatele cu criptomonede din orașul-stat.

Potrivit Bloomberg, pentru a se conforma noilor reglementări emise de Autoritatea Monetară din Singapore (MAS), banca centrală din Singapore, operatorii de bancomate cu criptomonede din țară au fost nevoiți să-și închidă operațiunile marți.

Noua restricție asupra bancomatelor cu criptomonede a stârnit mai multe reacții din partea operatorilor de criptomonede ai orașului. Daenerys & Co spunând că a fost „surprinsă” și și-a anulat serviciul ATM-ului marți seara. Principalul său concurent, Deodi, și-a oprit rețeaua de ATM-uri și a trimis personal să-și elimine cripto ATM-urile.

Mișcarea face parte dintr-un efort mai amplu al organului de supraveghere din Singapore de a reglementa publicitatea criptomonedei către public. Luni, banca centrală a lansat un nou ghid care interzice firmelor cripto să-și facă publicitate serviciilor în locuri publice, site-uri web și rețele sociale.

Cu toate acestea, dezinteresul Singapore pentru cripto este mai mult o surpriză. Coincub, un startup fintech cu sediul în orașul-stat. A numit Singapore în decembrie cea mai prietenoasă țară din lume. Datorită „mediului legislativ bun” al orașului și „ratei ridicate de adoptare a criptomonedelor”. Cu toate acestea, climatul legislativ din orașul-stat pare să fie mai tulbure chiar acum.

Reprimarea din Singapore a survenit la scurt timp după ce restricții similare de publicitate au fost adoptate în Spania și Regatul Unit. Luni, guvernul spaniol le-a cerut companiilor cripto să trimită campanii publicitare pentru aprobarea de reglementare cu 10 zile înainte. In timp ce Marea Britanie a lansat o revizuire a normelor de publicitate pentru criptomonede. Promițând să restrângă produsele cu afirmații înșelătoare.

Share.

Leave A Reply