Adidas intra in Metaverse in parteneriat cu Coinbase și SandBox. Adidas a anunțat un parteneriat cu Coinbase a doua zi după ce The Sandbox a anunțat un parteneriat cu Adidas.

Adidas a încheiat un parteneriat cu Coinbase și The Sandbox.

Un purtător de cuvânt al Coinbase a spus că acordul Coinbase face parte din impulsul metavers al Adidas.

Adidas are în prezent o parcelă de teren alocată în The Sandbox.

Gigantul de îmbrăcăminte sportivă Adidas a innebunit Twitter-ul cripto miercuri seară cu un anunț: „Am colaborat cu Coinbase”, înainte de a încheia în mod necinstit tweet-ul cu o referință cripto meme:  „Probably nothing.”.

Marți, contul oficial de Twitter pentru jocul blockchain de la Animoca, The Sandbox, a adresat un tweet lui Adidas.

„Hei @adidasoriginals , imposibil nu este nimic în Metaverse. Ce se întâmplă dacă îi invităm pe toți gânditorii și realizătorii inițiali să ne proiecteze viitorul împreună?”

Tweet-ul conținea un link care direcționa utilizatorii curioși către coordonatele unei parcele de teren din joc care se pare că a fost alocată Adidas Originals. Nu este clar dacă terenul a fost cumpărat de Adidas sau dat acestuia.

Un purtator de cuvant al Adidas a declarat CityAM joi , că parteneriatul Coinbase face parte din strategia Adidas pentru a obține un punct de sprijin în metaverse. Purtătorul de cuvânt a spus: „Metaverse este în prezent una dintre cele mai interesante evoluții în digital, ceea ce o face o platformă interesantă pentru Adidas”.

La sfârșitul lunii trecute, Facebook a anunțat rebranding-ul la Meta și îmbrățișează NFT-urile pentru a obține un avans pe Metaverse. Abia o săptămână mai târziu, Nike a depus patru cereri de a marca „bunuri virtuale” în SUA. Oficiul de brevete și mărci comerciale. Dosarele ar fi enumerate diverse bunuri digitale, inclusiv articole pentru cap, ochelari, genți, rucsacuri și echipamente sportive.

Este imposibil să spunem mai multe despre impulsul metavers al lui Adidas în acest moment; în ciuda sumei obscene de bani pe care Adidas a cheltuit-o de-a lungul anilor pe campanii publicitare și sloganeere, imposibilul nu este nimic.

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Vodafone scoate la licitație primul SMS din lume de tip NFT – 4Crypto.Ro

Leave A Reply